Dottore Electronics

IZRADA KLJUČEVA

Da li Vam je potreban novi ključ? Kontaktirajte nas i pomoći ćemo Vam i zajedno ćemo naći najbolje riješenje.

Uvijek je dobro imati rezervni ključ od automobila.

Kod nas možete brzo dobiti pomoć pri izradi ključa od auta, motora ili kamiona.Ako je razlog zašto vam je potreban dodatni ključ automobila vaš trenutni istrošen ili polomljen, možemo vam ponuditi i popravak ključa za automobil . To je dodatna usluga koju nudimo i koja je isplativa. Nudimo i izradu novog ključa za automobil ako ste ga izgubili . Dakle, bez obzira na zahtjeve koje imate u vezi s ključem od auta, možemo vam pomoći.

Možemo da kopiramo ili izradimo kompletno nov ključ sa kodom.

Svi ključevi automobila proizvedeni od 1998. godine i kasnije imaju imobilajzer. To znači da svi ključevi automobila imaju čip sa kodom koji je programiran prema podacima i kodu automobila. Da biste mogli upaliti automobil, kod u ključu i kod od automobila secmoraju podudarati kako bi imobilajzer dozvolio start automobila. 

Postupak kopiranja ključa ili izrade kompletno novog  ključa za automobil ide u nekoliko koraka stoga je najbolje da nas kontaktirate  i mi ćemo potražiti rješenje.

Ako vam je potreban novi ključ, možemo to riješiti bez obzira na vrstu automobila.

Koliko košta izrada kod ključa?

Dakle, koliko košta novi ključ automobila ili kopiranje ključa automobila? Svi ključevi automobila su različiti i stoga ne primjenjujemo fiksni cjenovnik. S druge strane, uobičajeno je da cijena za izradu novog ključa za automobil ili kopiranje ključa za automobil s imobilajzerom košta oko 100,00 KM.

Uvijek nudimo dvogodišnju garanciju na naše usluge u okviru dodatnog ključa za automobil.

0 %

TRZISTA KLJUCEVA

U mogućnosti smo napraviti dodatne ključeve za gotovo sve automobile na BiH tržištu. 

0

MJESECA GARANCIJA

Dajemo 24 mjeseca garancije na nove ključeve.

0 %

ZADOVOLJNI KLIJENTI

Za nas je klijent na prvom mjestu.