Dottore Electronics

ATM – PERFORMANCE BANJA LUKA

ATM CHIPTUNING BANJALUKA radi s jednom od najboljih svjetskih ChipTuning kuća i nudi rješenja po mjeri koja najbolje odgovaraju vašoj vožnji.

IZABERI SVOJE VOZILO

Softver je razvijen na ATM -ovom 4 × 4 Dynostar testnom stolu, pa smo sigurni da ispunjava sve zahtjeve i očekivanja za pouzdanu optimizaciju. Lako možete pretraživati ​​na tabli iznad šta možemo učiniti na Vašem automobilu. Nekad nam i ne treba automobil, već samo jedinica za upravljanje motorom (ECU) automobila ako ste daleko od nas i ne možete doći s autom. Sve ide brzom poštom. Ne zaboravite da uvijek čuvamo vaš originalni softver koji možemo vratiti kad god želite.

– Dajemo doživotnu garanciju na softver –

ChipTuning

Chip Tuning Stage1 je proces softverske optimizacije ECU računara motora. Mijenja se softver u motornom računaru (ECU) dok fizičke komponente motora ostaju nepromenjene.

EGR/AGR VENTIL GASENJE OFF

EGR ventil je predstavljen da se smanji emisija štetnih izduvnih gasova. Ugradnja novoga je jako skupa investicija, softwerski riješevamo problem.

DPF/FAP GASENJE OFF

DPF vrši uklanjanje zagađujućih čestica prije njihovog otpuštanja u atmosferu. Ugradnja novoga je jako skupa investicija, softwerski riješevamo problem.

DTC OFF TRAJNO BRISANJE GRESAKA

DTC OFF je poslednje rješenje pri otklanjanja problema u radu motora. Uvijek je najbolje pronaći kvar i otkloniti ga nego jednostavno ugasiti lampicu koja upozorava na grešku. Samo gašenje lampice neće otkloniti kvar

IMMO OFF ISKLJUCENJE KOD KLJUCA

Možemo kompletno isključiti immobilajzer funkciju IMMO OFF (kod ključ) na podržanim ECU računarima.

ADBLUE OFF - GASENJE

AdBlue je sistem kojim su opremljena novija vozila, u cilju smanjenja emisije azotnih oksida (NOx). Omogućeno je isključivanje ovog sistema čime prestaje obaveza kontrole i dolivanja AdBlue tečnosti, a samim tim se troškovi održavanja vozila drastično smanjuju

0 %

TRZISTA AUTOMOBILA

U mogućnosti smo uraditi chiptuning za gotovo sve automobile na BiH tržištu. 

0

DOŽIVOTNA GARANCIJA

Na naš software.

0 %

ZADOVOLJNI KLIJENTI

Za nas je klijent na prvom mjestu.